Eri rajoitustyypit lapsellesi

Voit antaa lapsellesi vapautta toimia tietokoneella ja Internetissä. Voit määrittää Kaspersky Safe Kidsin näyttämään lapsellesi varoituksia kun Kaspersky Safe Kids valvoo vierailtuja verkkosivustoja, avattuja sovelluksia ja tietokoneella käytettyä aikaa. Lapsesi päättää sitten miten toimia varoituksen suhteen.

Jos lapsesi ei huomioi varoitusta, Kaspersky Safe Kids lähettää sinulle ilmoituksen My Kasperskyssa ja älypuhelimellasi sekä tabletillasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids.

Osioista Salli verkkosivusto tai sovellus lapsen pyynnöstä ja Lisää tietokoneen käyttöaikaa lapsen pyynnöstä löydät lisätietoja toimenpiteistä, joihin Kaspersky Safe Kids ryhtyy jos valitset Estä-vaihtoehdot.

Safe Search

Voit myös hallita valitulle lapselle näkyviä Internet-hakutuloksia ottamalla Safe Search -vaihtoehdon käyttöön My Kasperskyssa tai älypuhelimellasi tai tabletillasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids. Jos lapsesi tekee hakuja, jotka kuuluvat esimerkiksi luokkiin aikuisille suunnattu sisältö, alkoholi, huumausaineet, epäasiallinen sisältö, rasismi ja tupakka, Kaspersky Safe Kids määrittää nämä hakupyynnöt kielletyiksi, estää ne ja näyttää varoituksen.

Kaspersky Safe Kids tukee Safe Searchia seuraavilla hakukoneilla: Google (mukaan lukien "Ok Google"), Bing, Mail.ru, Yandex, Yahoo! ja YouTube.

Tärkeää: Jos lapsi hakee jotain Google-hakumoottorilla Google Chromessa tai Mozilla Firefoxissa, Safe Search -vaihtoehto ei toimi, eikä hakupyyntöä näy My Kasperskyn raporteissa. Voit asettaa lapsellesi oletusselaimeksi Safarin tai poistaa HTTP3 (QUIC) -protokollan käytöstä Google Chromessa ja Mozilla Firefoxissa antaaksesi Safe Searchin toimia.